ترابی، پریسا عبداللهی، زهرا مینایی، مینا زارعی، مریم معانی، سعیده صادقی قطب آبادی، فرزانه صالحی مازندرانی، فروزان پورآرام، حامد فلاح، حسین و رضایی سروکلائی، خدیجه (1391)، "راهنمای کشوری تغذیه برای برنامه پزشک خانواده"، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت بهداشت دفتر بهبود تغذیه جامعه، 116 صفحه.
خداداد کاشی، فرهاد و حیدری، خلیل (1383)، "برآورد سطح امنیت غذایی خانوارهای ایرانی بر اساس شاخص AHFSI"، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، شماره 48، صص. 166-155.
ریماز، شهناز مقتدری، اعظم شیدفر، فرزاد و پورملک، فرشاد (1384)، "شیوع سوء تغذیه پروتئین ـ انرژی و عوامل موثر بر آن در کودکان زیر 5 سال شهرستان ساوجبلاغ سال 81 "، مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران، شماره 48، صص. 105-97.
سرایی، جمال اسماعیلی، زهرا تجری، زهرا خدایارنژاد، شادی نکوفر، عارف عباسعلیزاده فرهنگی، مهدیه (1394)، "شیوع نا امنی غذایی و ارتباط آن با عوامل اجتماعی- اقتصادی و وضعیت تغذیه ای در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز"، مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش)، شماره10، صص 55-63.
سهیلی آزاده، عالی اکبر و نهاوندیان، محبوبه (1383)، "بررسی شیوع سوء تغذیه و برخی عوامل موثر بر آن در کودکان 0-36 ماهه خانههای بهداشت تابعه شهرستان نهاوند در سال 1381"، پژوهش در پزشکی، جلد ۲۸، شماره ۱، صص. 58-53.
قدس، الهه درستی، احمدرضا طباطبایی، مینا قدس الهی، محمدحسن (1385)، "بررسی برخی عوامل اجتماعی-اقتصادی مرتبط با سوء تغذیه در کودکان 6 تا 24 ماهه سمنان"،نهمین کنگره سراسری تغذیه ایران، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران.
قلجایی، فرشته نادریفر، مهین مهناز، قلجه (1388)، "بررسی شیوع سوء تغذیه در کودکان 36-1 ماهه بستری در بخش کودکان بیمارستان امام علی (ع) زاهدان در سال 1388"، نشریه پرستاری ایران، شماره 59، صص 14-8.
کیمیاگر، مسعود و باژن، مرجان (1384)، "فقر و سوء تغذیه در ایران"، فصلنامه علمی پژوهشی رفاه اجتماعی، سال پنجم، شماره 18، صص. 112-91.
نمکین، کوکب، شریفزاده، غلامرضا مجنونی، حسن فیروزی، فرزاد و لطیفی، مجیدرضا (1390)، "شیوع سوء تغذیه در دانش آموزان مناطق محروم استان خراسان جنوبی"، مجله دانش و تندرستی، شماره 2، صص 42-38.
Ecker, O., Breisinger, C., & Pauw, K. (2011, July). Growth is good, but not enough to improve nutrition. In International Trade Forum (No. 3, p. 19). International Trade Centre.
FAO/ WHO. (1998). International Conference on Nutrition. Final report, Rome Italy.
Haddad, L., Alderman, H., Appleton, S., Song, L., & Yohannes, Y. (2003). Reducing child malnutrition: How far does income growth take us?. The World Bank Economic Review, Vol. 17 (1): 107–131.
Headey, D., Hoddinott, J., Ali, D., Tesfaye, R., & Dereje, M. (2015). The other Asian enigma: explaining the rapid reduction of undernutrition in Bangladesh. World Development, Vol. 66: 749-761.
IFPRI (2014). Global Hunger Index. The Challenge of Hidden Hunger. Welthungerhilfe, International Food Policy Research Institute, and Concern Worldwide, Bonn, Washington, DC, and Dublin.
Pesaran M. H., Shin, Y., & Smith R. J., (2001). Bounds testing approaches to the analysis of level relationships. Journal of Applied Econometrics, Vol. 16: 289-326.
Pesaran, H. M., & Pesaran B, (1997). Working with Microfit 4: An introduction to econometrics. Oxford University Press, London.
Pesaran, M. H., and Shin, Y., (1995). An ARDL approach to cointegration analysis (No. 9514). Working paper. University of Cambridge, London.
Pesaran, M. H., Shin, Y., & Smith R. J., (1996). Testing for existence of a long-run relationship. University of Cambridge, London.
Pritchett, L., Summers, L. H., (1996). Wealthier is healthier. Journal Human Resour, Vol. 31 (4), 841–868.
Ravallion, M., (1990). Income effects on undernutrition. Economic development and cultural change, Vol. 38 (3): 489.
Ruel, M. T., Alderman, H., (2013). Nutrition-sensitive interventions and programs: how can they help to accelerate progress in improving maternal and child nutrition? The lancet, Vol. 382 (9891): 536–551.
Siddiki, J. U., (2000). Demand for money in Bangladesh: A cointegration analysis. Applied Economics, Vol. 32: 1977-1984.
Smith, L. C., Haddad, L., (2002). How potent is economic growth in reducing undernutrition? What are the pathways of impact? New cross country evidence. Chicago Journal, Vol. 51 (1): 55–76.
Soriano, B., & Garrido, A. (2016). How important is economic growth for reducing undernourishment in developing countries?, Food Policy, Vol. 63, 87-101.
Suri, T., Boozer, M. A., Ranis, G., & Stewart, F. (2011). Paths to success: the relationship between human development and economic growth. World Development, Vol. 39 (4), 506–522.
Willaarts, B.A., Garrido, A., Llamas, J., (2014). Tracking progress and links between water and food security in Latin America and the Caribbean. In: Willaarts, B.A., Garrido, A., Llamas, J.R. (Eds.), Water for Food Security and Well-Being in Latin America and the Caribbean. Social and Environmental Implications for a Globalized Economy. Earthscan-Fundación Botín, London-Sterling (England). Santander (Spain), p. 432.
World Health Organization. (2015). Child health. [cited Feb 6] Available from: http://www.who.int/topics/child_health/en./.