دوره 14، شماره 3 - ( 1393 )                   جلد 14 شماره 3 صفحات 121-140 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ramazanian M R, Oveysi Omran A, Yakideh K. The Selection of Evaluation Indicators in Data Envelopment Analysis using Logistic Regression. QJER. 2014; 14 (3) :121-140
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-18-4525-fa.html
رمضانیان محمدرحیم، اویسی عمران اکرم، یاکیده کیخسرو. انتخاب شاخص‌های ارزیابی در تحلیل پوششی داده‌ها با رگرسیون لجستیک. پژوهش های رشد و توسعه پایدار (پژوهش های اقتصادی). 1393; 14 (3) :121-140

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-18-4525-fa.html


1- دانشیار گروه مدیریت دانشگاه گیلان
2- دانشجوی دکترای تحقیق در عملیات دانشگاه سمنان
3- استادیار گروه مدیریت دانشگاه گیلان
چکیده:   (4762 مشاهده)
بانک­ها نقش مهمی در اقتصاد ملی و رشد و شکوفایی آن ایفا می­کنند. در این راستا پژوهش­های چندی در مورد ارزیابی عملکرد بانک­ها با استفاده از «تحلیل پوششی داده­ها (DEA)» انجام شده است. اما در اکثر این پژوهش­ها، توجه چندانی به انتخاب متغیرهای ورودی و خروجی نشده و این در حالی است که تغییر در مجموعه متغیرها باعث می­شود که کارآییواحدهای تصمیم­گیرنده و ارزیابی­های حاصل بسیار متفاوت باشند. از این­رو در این تحقیق، به منظور انتخاب متغیرهای ورودی و خروجی، از روش رگرسیون لجستیک استفاده شده است.      نتایج به‌کارگیری این روش بیانگر آن است که متغیرهای اصلی در این مدل عبارتند از: «متغیر ورودی منابع اصلی تأمین مالی و متغیرهای خروجی میزان تسهیلات، میزان جذب منابع و تعداد اسناد». این متغیرها دارای بیشترین میزان تأثیر بر روی پیش­بینی کارآییو ناکارآیی واحدهامی­باشند.      سپس با استفاده از این مجموعه متغیرها به تعیین کارآیی فنی، تخصیصی و کل، 15 شعبه از شعب بانک سپه در سطح کل استان تهران در طی سال 1390 پرداخته شد.      نتایج حاکی از این بود که 27 درصد واحدها 100 درصد کارا، 20 درصد از واحدها 100 ناکارا هستند. 20 درصد واحدها ناکارای تخصیصی و 34 درصد از واحدها ناکارای فنی هستند.
متن کامل [PDF 254 kb]   (1549 دریافت)    

دریافت: ۱۳۹۱/۴/۳ | پذیرش: ۱۳۹۱/۱۱/۹ | انتشار: ۱۳۹۳/۶/۱

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA