جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای فرزین وش
اسداله فرزین وش، سهیلا بی ریا،
دوره ۱۰، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۸۹ )
چکیده
در این مقاله با استفاده از مدل تصحیح خطا (ECM) و با استفاده از روش پانل دیتا، تقاضای ذخایر ارزی برای ۳۲ کشور در حال توسعه طی سالهای ۲۰۰۴-۱۳۷۵ برآورد گردید و عوامل مؤثر بر ترکیب ذخایر ارزی این کشورها با استفاده از مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه (CAPM) بررسی می شود.
بعلاوه، تأثیر نوع سیستم ارزی این کشورها با استفاده از متغیر مجازی بر تقاضا و ترکیب ذخایر ارزی آن کشورها ارزیابی می شود. نتایج بررسی ها نشان می دهد رابطه معکوس بین انعطاف پذیری نرخ ارز و تقاضای ذخایر ارزی وجود دارد.
دوره ۱۵، شماره ۴ - ( ۱۱- )
چکیده
در این مقاله مسئله رمزنگاری تصویر بررسی شده است. درالگوریتم پیشنهادی، یک تابع آشوب جدید برای تولید داده های شبه تصادفی طراحی شده است. این تابع رفتار تصادفی تری نسبت به توابع آشوب موجود دارد. بنابراین با استفاده از آن، تصویر رمز شده خصوصیات تصادفی تری خواهد داشت. برای تولید تصویر رمز شده، هر پیکسل در تصویر اصلی با یک عدد شبه تصادفی که بوسیله تابع آشوب تولید شده، XOR می شود. با توجه به روش کد گذاری، هر پیکسل در تصویر کد شده تنها از پیکسل متناظر در تصویر اصلی تاثیر می پذیرد. بنابراین روش ارائه شده در برابر نویز بسیار مقاوم خواهد بود. برای بررسی کارایی روش ارائه شده، معیارهای مختلف، شامل آنتروپی، ضریب همبستگی، و میزان حساسیت را، برای تصاویر رمز شده مطالعه نموده ایم. نتایج به دست آمده نشان می دهند که الگوریتم پیشنهادی مقدار این معیارها را نسبت به روش های قبلی بهبود داده است. به علاوه هیستوگرام های تولید شده به وسیله این الگوریتم یکنواخت تر هستند.
دکتر منصور خلیلی عراقی، دکتر اسداله فرزین وش، دکتر حامد صدری،
دوره ۱۹، شماره ۳ - ( پاییز ۹۸ ۱۳۹۸ )
چکیده
توسعه مالی، یکی از مهترین علل رشد اقتصادی در بلندمدت است. از آنجایی که رشد اقتصادی همواره از اهداف اقتصادی بوده، بنابراین پرداختن به عوامل اثرگذار بر آن، از اهمیت بالایی برخوردار است. در همین راستا، مقاله حاضر به بررسی تأثیرتأثیر توسعه مالی بر رشد اقتصادی کشور طی دوره ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۵ پرداخته، و به منظور بررسی و تحلیل روند رشد اقتصادی ایران و افزایش انعطاف پذیری نتایج، این مطالعه از مدل TVP-FAVAR که امکان تغییر در ضرایب و مشارکت متغیرهای مختلف در هر لحظه از زمان میسر میسازد، استفاده کرده است. در این مطالعه، ابتدا متغیر پنهان توسعه مالی در اقتصاد ایران برآورد شده، سپس با استفاده متغیرهای حجم نقدینگی، درآمدهای نفتی، رشد اقتصادی و متغیر توسعه مالی مدل مطالعه تصریح شده است.
نتایج حاصل توابع کنش آنی، حاکی از آن است که یک واحد شوک در متغیر پنهان توسعه مالی، با یک وقفه، اثر مثبت بر روی رشد اقتصادی طی سالهای مورد مطالعه داشته است. همچنین نتایج نشان میدهد که شوک ناشی از درآمدهای نفتی، تنها در کوتاهمدت منجر به افزایش رشد اقتصادی خواهد شد و با گذشت چند دوره تعدیل میگردد؛ در حالی که شوکهای ناشی از حجم نقدینگی در اکثر سالها، اثری خنثی بر رشد اقتصادی داشته است.