جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای شایگانی


دوره ۱۰، شماره ۳ - ( ۷- )
چکیده

اگرچه در دو دهه اخیر مفاهیم تخلیه‌های حایل دی‌الکتریک (DBDs) به‌خوبی در کاربردهایی نظیر تولید ازون، کنترل آلودگی هوا، صفحات نمایش پلاسما و کنترل فرایندهای شیمیایی، زیستی و پزشکی توسعه داده شده، اما استفاده از آن در فن فشار قوی الکتریکی برای بهبود عملکرد عایقی سیستم (به‌عنوان جایگزین سیستمهای با عایقی گاز پرفشار ۶SF) هنوز کاربردی نشده است. در این روش با ترکیب عایق جامد (به‌عنوان پوشش دی‌الکتریک بر روی الکترودهای فلزی) و هوا و با توجه به تولید بارهای فضایی بر اثر تخلیه الکتریکی غیر حرارتی و نشست آن بر روی سطوح پوشش، استقامت عایقی مجموعه به‌طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.در این مقاله افزایش استقامت عایقی سیستم در صورت استفاده از DBD و با افزایش نشست بار سطحی بر روی پوشش دی‌الکتریک در میدان الکتریکی یکنواخت، نخست به‌صورت استاتیکی مدل‌سازی شده است؛ یعنی از دینامیک تشکیل بارهای فضایی و نشستن آنها بر روی پوشش حایل دی‌الکتریک صرفنظر شده و مفاهیم DBD با درنظرگرفتن مقادیر مختلف بار سطحی روی پوشش حایل دی‌الکتریک ارزیابی شده است. همچنین تأثیر پارامترهای مختلفی مانند ضریب نفوذپذیری ماده دی‌الکتریک، ضخامت آن و طول فاصله هوایی بر میزان افزایش استقامت عایقی مجموعه عایق بررسی شده است. سپس بار فضایی حاصل محاسبه شده و با توجه به آن میدان در فاصله هوایی و پوشش دی‌الکتریک اصلاح شده است. همچنین پوششهای دی‌الکتریک به‌صورت غیر عایق و با هدایت الکتریکی در نظرگرفته شده و کاهش بار سطحی حاصل از این هدایت الکتریکی و اثر آن مدل‌سازی شده است. همچنین تغییرات شدت میدان الکتریکی در پوشش دی‌الکتریک علاوه بر فاصله هوایی مدل‌سازی شده است. این مدل دینامیکی به شکل فایل m در MATLAB برنامه‌‌نویسی شده و از آن برای شبیه‌سازی رفتار دینامیکی DBD در اعمال سه نوع ولتاژ DC‍، AC و ضربه صاعقه استفاده شده است.

دوره ۱۱، شماره ۲ - ( ۴- )
چکیده

مدلهای سیال به عنوان یکی از تکنیکهای دقیق مدل سازی تخلیه الکتریکی گازها نیازمند پارامترهای تجمعی می باشند. در این مقاله معادلات پیوستگی برای انتقال الکترون و انتقال انرژی برای محاسبه پارامترهای مذکور با استفاده از توابع توزیع انرژی الکترون (EEDF) که با تقریب دو جمله ای از حل معادله بولتزمن بدست آمده، توسعه داده شده است. نتایج محاسبات و شبیه سازیها شامل ضرایب انتشار چگالی تعداد الکترونها، چگالی انرژی الکترونها، تحرک الکترونها، تحرک انرژی الکترونها، ضرایب تاونزند، ضرایب نرخ، مقدار توان صرف شده (شامل توان اتلافی در برخوردهای الاستیک، برخوردهای غیر الاستیک، توان مورد نیاز برای رشد چگالی تعداد الکترونها) برای گازهای مختلف شامل آرگون، نیتروژن، اکسیژن، SF۶ و هوا ارائه شده است. ضمن آنکه نتایج محاسبات دقیق با نتایج بدست آمده از برخی تقریبها نظیر فرض EEDF به صورت ماکسولی مقایسه و صحت این تقریبها مورد ارزیابی قرار گرفته است. ضمن آنکه نتایج محاسبات دقیق با نتایج بدست آمده از برخی تقریبها نظیر فرض EEDF به صورت ماکسولی مقایسه و صحت این تقریبها مورد ارزیابی قرار گرفته است
یگانه موسوی جهرمی، اصغر ابوالحسنی، نسرین منصوری، بیتا شایگانی،
دوره ۱۸، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۷ )
چکیده

برخی از اقتصاددانان معتقدند وقوع بحران ها و مشکلات اقتصادی، مانند افزایش دامنه نوسانات اقتصادی، افزایش بیکاری و تورم و در نهایت افزایش زیان (کاهش رفاه) اجتماعی، به جهت مداخله اقتصادی دولت و اجرای سیاست های دستوری آن است. در این ارتباط، عدم اجرای سیاست های دستوری دولت توسط بانک مرکزی و در واقع استقلال آن، همچنان موضوعی مطرح است. در مقاله حاضر، کارآمدی ابزار سیاستی اوراق مشارکت، به واسطه استقلال ابزاری بانک مرکزی و اثرگذاری بر زیان اجتماعی، در چارچوب مدل استکلبرگ با رهیافت تئوری بازیها ارزیابی شده است. بدین منظور، بازی با سه بازیکن شامل دولت، بانک مرکزی و سفته بازان، که هر یک دارای تابع هدفی هستند، برای کشور ایران طراحی شده است. مدل سازی و تحلیل عددی لازم برای حصول نتایج کمی تحقیق براساس داده های سالهای ۸۸-۱۳۸۴، به ترتیب، با استفاده از دو  نرم افزار MAPLE و  GAMSصورت گرفته است. نتیجه کلی حاصل بر مبنای هدف حداقل کردن زیان اجتماعی، اگر دولت نقش رهبری مسلط را نداشته باشد و در مقابل، بانک مرکزی رهبری اجرای سیاست پولی را از طریق عملیات بازار باز، عهده دار باشد (استقلال بانک مرکزی)، حداقل زیان اجتماعی به کمترین سطح خود می رسد.

صفحه ۱ از ۱